Cabinet si farmacie veterinara in Fagaras

 

Inca de la infiintare din anul 1995, Vetradom Com S.R.L. Fagaras ofera clientilor sai servicii si produse de cea mai buna calitate la cele mai bune preturi.

Cabinetul veterinar Vetradom Com S.R.L. efectueaza servicii medicale veterinare complete la cel mai inalt grad profesional. Compania noastra are un personal de 4 angajati, iar produsele si serviciile noastre au ca principala piata de desfacere Municipiul Fagaras si imprejurimile.

Consultatiile si interventiile medicale la cabinetul veterinar Vetradom Com S.R.L. sunt efectuate de personal cu o calificare corespunzatoare, respectand proceduri clare de lucru, proceduri ce asigura un nivel inalt si constant, in calitatea si serviciilor noastre.
O atentie deosebita o acordam instruirii continuue a personalului nostru si prin aceasta suntem incredintati sa garantam obtinerea unei satisfactii maxime in utilizarea produselor si serviciilor furnizate de Vetradom Com S.R.L.

Pe parcursul timpului gradul de satisfactie al clientilor nostri ne-a asigurat aprecierea de care compania noastra se bucura si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre.

 

Informatie preluata de la adresa : http://www.veterinarfagaras.ro/index.php

Lasă comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

0
termeni şi condiţii.

Comentarii